PZ Kantoor

De MKB bedrijven in Nederland zijn moe, moe van de complexe en voortdurend veranderende wet- en regelgeving op het gebied van personeelszaken. Daarnaast zijn en worden er steeds meer lasten en verantwoordelijkheden afgewenteld op de ondernemer. Groot of klein, u wordt geacht onder alle omstandigheden hieraan het hoofd te bieden. PZ Kantoor ondersteunt bij het antwoord geven op al uw personeelsvraagstukken, lees verder..., en keer terug naar de eenvoud!

Eén loket voor al uw personeelszaken:

  • Uw eigen PZ Kantoor waarvan u gebruik maakt op basis van behoefte, dat is pas een slimme- en kostenbewuste oplossing!
  • PZ Kantoor bedient bedrijven die behoefte hebben aan specialistische ondersteuning op het gebied van personeelszaken.
  • U kunt dus 'carpoolen' en meeliften op een brede en actuele kennis.
  • Tot de doelgroep voor PZ Kantoor behoren alle bedrijven die behoefte hebben aan ondersteuning op het gebied van personeelszaken, denk hierbij aan verzuim, dossiervorming, arbeidsconflicten, arbeidsvoorwaarden, wet- en regelgeving.

Doordat wij regelmatig uw bedrijf bezoeken kunt u rekenen op onze betrokkenheid. Als klant bepaalt u zelf wat u wel en niet aan ons uitbesteedt. Onze gezamenlijke doelstelling is de personeelszaken binnen uw bedrijf efficiënt en kostenbesparend te organiseren. Meer informatie over PZ Kantoor kunt u vinden op pzkantoor.nl